Cursuri de pregătire examen

Pregătire examen
Bacalaureat la fizică


Pentru anul școlar 2023 - 2024 oferim "Pregătire examen Bacalaureat la fizică", adresat elevilor de liceu care doresc să susțină examenul de Bacalaureat la fizică. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a zecea (10) și clasa a unsprezecea (11) (la final de an 2022-2023).

Scopul cursului este ca oricare elev să își maximizeze șansele pentru a lua o notă cât mai mare la examenul de Bacalaureat. De asemenea, tot în cadrul acestui curs vom face pregătire pentru examenul de admitere la Universitatea Politehnică din București și Delft University of Technology.

Cursul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Ioana Stoica.

Se formează o singură grupă nouă, de maxim 20 elevi. Elevii vor fi acceptați la curs în ordinea înscrierilor (în baza regulii "primul venit, primul servit").

Cursul efectiv va începe pe 17 septembrie 2023 și se va desfășura în ziua de duminică a fiecărei săptămâni, în intervalul 11:30 – 13:30. În funcție de evoluția situației curente, programul poate suferi modificări.

Costul fiecărei ședințe este de 120 de lei.

Înscrie-te acum! Termenul limită pentru înscriere este 11 septembrie 2023!

Modul de desfășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2023 - 2024

icon-matematica3-75×75
1

Perioada de înscriere

Doritorii completează formularul de înscriere. Aceștia vor fi contactați la finalul perioadei, cu instrucțiuni referitoare la test. Termenul limită este 11 septembrie 2023.
IQ Academy, pregătire de olimpiadă de informatică, curs
2

Curs pe durata anului școlar

Se va desfășura în ziua de duminică a fiecărei săptămâni, în intervalul 11:30 - 13:30. Cursul va începe pe 17 septembrie 2023.

Alte informații legate de cursuri

Instructorul cursului de pregătire pentru
examenul de Bacalaureat la fizică,
anul școlar 2023 - 2024

Ioana Stoica

Ioana Stoica este unul dintre cei mai cunoscuți profesori de fizică din țară, reușind an de an să își ajute elevii în competițiile naționale și internaționale. Este dedicată sută la sută copiiilor care doresc să facă performanță și este alături de ei pas cu pas, pentru o cât mai bună înțelegere a fenomenelor fizice.

Citiți mai multe despre Ioana Stoica.


Perioada de înscriere
este în desfășurare!

Termenul limită este 11 septembrie 2023.