Cercuri de perfomanță

Pregătire pentru olimpiada de
fizică la clasa a opta


Pentru anul școlar 2024 - 2025 oferim "Cursul de fizică pentru performanță", adresat elevilor de clasa a opta ce doresc să se pregătească pentru olimpiada de fizică. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a șaptea (la final de an 2023-2024).

Cursul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Ioana Stoica.

Cercul este o continuare a cursurilor de anii școlari trecuți. Așadar, nu vom avea o perioadă de pre-curs și nici o testare.  În schimb, toți cei care se înscriu la cerc vor avea o evaluare la prima lecție, din materia clasei a șaptea. În urma evaluării, profesorul va vedea care este nivelul de start al grupei. În situații excepționale, vom invita elevii care au un punctaj mic la evaluare să participe la alte cursuri de matematică din cadrul Nerdvana. Grupa va avea maxim 25 elevi.

Cursul efectiv va începe pe 14 septembrie 2024 și se va desfășura în ziua de sâmbătă a fiecărei săptămâni, într-o singură grupă, în intervalul 12:30 – 13:30. În funcție de evoluția situației curente, programul poate suferi modificări.

Costul fiecărei ședințe este de 160 de lei.

Înscrie-te acum! Termenul limită pentru înscriere este 31 august 2024!

Modul de desfășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2024 - 2025


Alte informații legate de cursuri

Instructorul cercului de performanță
la clasa a șasea, anul școlar 2024 - 2025

Ioana Stoica

Ioana Stoica este unul dintre cei mai cunoscuți profesori de fizică din țară, reușind an de an să își ajute elevii în competițiile naționale și internaționale. Este dedicată sută la sută copiiilor care doresc să facă performanță și este alături de ei pas cu pas, pentru o cât mai bună înțelegere a fenomenelor fizice.

Citiți mai multe despre Ioana Stoica.


Perioada de înscriere
este în desfășurare!

Termenul limită este 31 august 2024.