Cursuri de performanță (IQ Academy)

Pregătire pentru olimpiada de informatică la clasa a șaptea


Pentru anul școlar 2022 - 2023 oferim "Cursul de algoritmi și programare", adresat elevilor de clasa a șaptea ce doresc să se pregătească pentru olimpiada de informatică. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a șasea sau clasa a cincea (la final de an 2021-2022).

Cursul se va ține online prin intermediul platformei Nerdvana. Astfel, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință, iar interacțiunea cu instructorul se poate face de la distanță. Găsiți aici ghidul de participare la cursurile asistate online.

Instructorii cursului vor fi Bogdan Priboi, David Demetriad și Mihai Tuțu.

Cercul este o continuare a cursurilor de anul școlar trecut. Așadar, nu va exista o perioadă de pre-curs, însă va exista un test de admitere, din materia deja parcursă. Această materie se regăsește în programa olimpiadei de informatică, clasa a șasea. Întrucât cursurile aboredează doar limbajul C (și nu C++), testul admite doar soluții în C. În urma testului, maxim 15 elevi vor fi admiși.

Testul se va susține sâmbătă, pe 10 septembrie 2022. Ora va fi anunțată mai aproape de ziua testării.

Cursul efectiv va începe pe 18 septembrie 2022 și se va desfășura în ziua de duminică a fiecărei săptămâni, într-o singură grupă, în intervalul 12:00 – 14:00.

Costul fiecărei ședințe este de 120 de lei.

Modul de defășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2022 - 2023

icon-matematica3-75×75
1

Perioada de înscriere

Doritorii completează formularul de înscriere. Aceștia vor fi contactați la finalul perioadei, cu instrucțiuni referitoare la test. Termenul limită este 31 august 2022.
IQ Academy, pregătire de olimpiadă de informatică, test admitere
2

Test de admitere

Testul de admitere va admite soluții doar în C și va cuprinde materia din programa olimpiadei la informatică de clasa a șaptea. Testul se va susține duminică, pe 10 septembrie 2022.
IQ Academy, pregătire de olimpiadă de informatică, curs
3

Curs pe durata anului școlar

Se va desfășura în ziua de duminică a fiecărei săptămâni, într-o singură grupă, în intervalul 12:00 - 14:00. Cursul va începe pe 18 septembrie 2021.
IQ Academy, pregătire de olimpiadă de informatică, proiect final
4

Proiect final

Cursul de programare și algoritmi se va incheia cu un proiect final, în care elevii vor scrie un program complex pe parcursul a câteva săptamâni.

Alte informații legate de cursuri

Instructorii cercului IQ Academy
la clasa a șaptea, anul școlar 2022 - 2023

Bogdan Priboi

Bogdan Priboi este olimpic național și internațional la informatică și petrece o bună parte din timpul său să ajute tineri aspiranți, ce vor să învețe programare. Student în cadrul Universității din Londra la facultatea de computer science, vrea să ofere studenților săi ocazia să ajungă la rândul lor să studieze în cadrul celor mai bune facultăți din Europa.

Citiți mai multe despre Bogdan Priboi.

David Demetriad

Gigant la propriu, cu inima la fel de mare, David Demetriad vrea să ghidezele mințile tinerilor spre performanță. Olimpic internațional la informatică, s-a alăturat echipei Nerdvana în 2021 și s-a perfecționat în a preda online.

Citiți mai multe despre David Demetriad.

Mihai Tuțu

Mihai Tuțu este profesor de informatică în cadrul Nerdvana, întorcându-se în sectorul educațional după ce a petrecut mai mulți ani în industrie ca programator. Din 2018 pregătește copii pentru olimpiada de informatică, având rezultate notabile anual.

Citiți mai multe despre Mihai Tuțu.


Perioada de înscriere s-a finalizat!!

Termenul limită a fost 31 august 2021.