Disponibile pentru elevi de gimnaziu, clasele a 7-a și a 8-a

Pregătire pentru
evaluarea națională


Pregătirile pentru evaluarea națională sunt cursuri destinate elevilor de gimnaziu în ani terminali care au scopul să maximizeze șansele elevilor la o notă cât mai mare. Nu putem garanta nota maximă, dar promitem să îmbunătățim considerabil cunoștințele elevilor înscriși.

Ele se desfășoară în cadrul sediului Nerdvana. Sunt prevăzute cu un sistem hibrid de teleconferințe care filmează sala și ecranul profesorului și prin care pot adresa întrebări instructorului în timp real. Astfel, elevii care nu pot veni fizic (din motive medicale sau că nu sunt în București) pot participa și interacționa în cadrul cercului.

Lecțiile sunt împărțite astfel încât să acopere anul școlar în ritmul de o lecție sau două pe săptămână, circa 30-40 de lecții. Fiecare lecție durează două ore. 

Modul de predare este full feedback: la fiecare lecție predată, elevii primesc și rezolvă teme. Instructorii corectează și oferă feedback individual și personalizat astfel încât fiecare student să își înțeleagă erorile și să se corecteze constant. 

Pregătire pentru evaluarea națională la limba română, clasa a șaptea (7)

Grupă nouă. Sunt necesare cunoștințe de bază ale limbii române.

Profesori: Sorina Lăcătuș.


Pregătire pentru evaluarea națională la limba română, clasa a opta (8)

Grupă nouă. Sunt necesare cunoștințe de bază ale limbii române.

Profesori: Sorina Lăcătuș.