Despre noi

Joaca, creativitatea și dezvoltarea imaginației stau la baza procesului de învățare.


Profesorii noștri au experiență practică, în domenii precum inginerie fizică, construcții, programare și matematică.

Relaxare și învățare

Creăm un mediu propice învățării pentru toți tinerii.


Am pornit de la ideea că tinerii pot învăța mult mai ușor într-un mediu relaxant și familiar imaginației lor. Joaca este obligatorie în procesul de învățare pentru că stimulează imaginația, creativitatea și fixează noțiunile pornind de la experiențe. Nu am descoperit noi acest lucru, studiile le demonstrează… noi doar le credem și ne dorim să le validăm.

Oferim cursuri de robotică, informatică, matematică și fizică, iar pentru tinerii eminenți, îi pregătim pentru olimpiade și concursuri naționale și internaționale.

De aceea, oferim un spațiu pentru oricine dorește să se relaxeze,să învețe într-o manieră distractivă sau să se joace.Cursurile noastre

Ne aliniem la standarde internaționale prin metode de lucru practice.


Printre cursanți se vor număra întotdeauna și tineri care vor dori mai mult, vor dori să facă performanță. Pentru aceștia punem la dispoziție toate resursele noastre în cadrul cercurilor de performanță, IQ Academy, susținute de către Fundației Frâncu, și lotului de robotică Nerdvana.

În cadrul acestora, copiii au șansa să depășească ceea ce fac la școală sau la alte pregătiri, parcurgând o materie atent structurată și predată la un nivel mai ridicat. Scopul final este pregătirea acestora pentru participarea la olimpiade și alte concursuri naționale și internaționale.

Echipa noastră

Profesorii care facilitează cursurile.