Cursuri de pregătire examen

Pregătire examen
Bacalaureat la matematică


Pentru anul școlar 2024 - 2025 oferim "Pregătire examen Bacalaureat la matematică", adresat elevilor de liceu care doresc să susțină examenul de Bacalaureat la matematică. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a unsprezecea (11) (la final de an 2023-2024).

Scopul cursului este ca oricare elev să își maximizeze șansele pentru a lua o notă cât mai mare la examenul de Bacalaureat. De asemenea, spre finalul cursului vom face pregătire pentru examenul de admitere la Universitatea Politehnică din București și Universitatea București.

Cursul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Oana Udrea.

Se formează o singură grupă nouă, de maxim 20 elevi. Elevii vor fi acceptați la curs în ordinea înscrierilor (în baza regulii "primul venit, primul servit").

Cursul efectiv va începe pe 13 septembrie 2024 și se va desfășura în ziua de vineri a fiecărei săptămâni, în intervalul 15:00 – 17:00. În funcție de evoluția situației curente, programul poate suferi modificări.

Costul fiecărei ședințe este de 160 de lei.

Înscrie-te acum! Termenul limită pentru înscriere este 31 august 2024!

Modul de desfășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2024 - 2025

icon-matematica3-75×75
1

Perioada de înscriere

Doritorii completează formularul de înscriere. Aceștia vor fi contactați la finalul perioadei, cu instrucțiuni referitoare la test. Termenul limită este 31 august 2024.
IQ Academy, pregătire de olimpiadă de informatică, curs
2

Curs pe durata anului școlar

Se va desfășura în ziua de vineri a fiecărei săptămâni, în intervalul 15:00 - 17:00. Cursul va începe pe 13 septembrie 2024.

Alte informații legate de cursuri

Instructorul cursului de pregătire pentru
examenul de Bacalaureat la matematică,
anul școlar 2024 - 2025

Oana Udrea

Oana Udrea este profesoară de matematică în cadrul Colegiului Național "Grigore Moisile" din Bucurelti, autoare de manuale și culegeri de probleme de matematică, adresate elevilor de liceu. Crede că fiecare elev poate să-și atingă potențialul maxim dacă alocă timp studiului și este ghidat de un profesor sau o profesoară care face tot posibilul să lămurească "de ce-urile" apărute pe parcursul învățării.

Citiți mai multe despre Oana Udrea.


Perioada de înscriere
este în desfășurare!

Termenul limită este 31 august 2024.