Cursuri de perfomanță

Pregătire pentru olimpiada de matematică la clasa a șaptea


Pentru anul școlar 2022 - 2023 oferim "Cursul de matematică pentru performanță", adresat elevilor de clasa a șasea ce doresc să se pregătească pentru olimpiada de matematică. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a șasea (la final de an 2021-2022).

Cursul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Adriana Cosmina Lazăr.

Cercul se formează cu o grupă nouă. Așadar,  va exista un test de admitere, din materia clasei a cincea. În urma testului, maxim 15 elevi vor fi admiși.

Testul se va susține miercuri, pe 7 septembrie 2022, în intervalul 17:30 - 19:30.

Cursul efectiv va începe pe 14 septembrie 2022 și se va desfășura în ziua de miercuri a fiecărei săptămâni, într-o singură grupă, în intervalul 17:30 – 20:00. În funcție de evoluția situației curente, programul poate suferi modificări.

Costul fiecărei ședințe este de 120 de lei.

Modul de defășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2022 - 2023


Alte informații legate de cursuri

Instructorii cercului de performanță
la clasa a șaptea, anul școlar 2022 - 2023

Adriana Cosmina Lazăr

Pentru Adriana, matematica este instrumentul cu care îți antrenezi mintea zi de zi și te ajută în a găsi soluții la orice situație întâlnești. Recunoaște ușor potențialul în fiecare tânăr, pe care încearcă să îl ajute să înțeleagă că nu este vorba despre a rezolva integrale sau ecuații, ci despre a înțelege logic lucrurile.

Citiți mai multe despre Adriana Cosmina Lazăr.


Perioada de înscriere
s-a finalizat!

Termenul limită a fost 31 august 2022.