Calendarul cursurilor

Cursurile noastre se întind pe întreaga lună.

Dacă ai nelămuriri legate de procesul de cumpărare, citește ghidul de cumpărare al cursurilor Nerdvana.

În cazul în care nu găsiți un interval favorabil, contactați-ne.
Vom încerca să găsim o soluție asfel încât copilul să poată ajunge la noi.

Cursuri

Ne adresăm tinerilor cu vârste cuprinse între 7 și 19 ani.


Pregătim copii care fac primii pași în programare și pe cei care doresc să ajungă la concursuri și olimpiade. Maniera de învățare este una practică: plecăm de la teorie care poate fi scrisă sau parcursă online pe site-ul algopedia.ro și apoi trecem la rezolvarea problemelor direct pe calculator.

Grupele sunt restrânse și predarea se realizează în sistem tutoring.

Lucrăm cu: scheme logice, blockly, C, C++, etc.

Pornim de la principii de bază ale construcției și programării și continuăm până la realizarea roboților de concurs. Scopul final al cursurilor este participarea la competiții naționale și internaționale (World Robot Olympiad).

Cursurile sunt individuale numai în stadiul incipient, pentru ca fiecare să deprindă minimul de cunoștințe. Apoi, trecem la lucrul în echipe și creștem dificultatea obiectivelor care trebuiesc atinse.

Lucrăm cu kit-uri Lego și programăm in WeDo, EV3-G, Small Basic.


Abordăm materia într-o manieră ușor de înțeles și ne adresăm tuturor copiilor din clasele 3 - 8 care vor să își fixeze mai bine cunoștințele. Accentul se pune pe înțelegerea conceptelor matematice și depășirea neînțelegerilor de la clasă.

Grupele sunt restrânse și sistemul de predare este tutoring.


 

Cercurile de performanță IQ Academy

 

Pentru tinerii care doresc pregătire de olimpiadă sau alte concursuri naționale oferim cercuri de performanță la informatică, matematicăși fizică. Întâlnirile sunt săptămânale, grupele având intre 10 și 20 copii.