Performanțe Nerdvana la informatică

Rezultatele obținute de studenții
Nerdvana în anul școlar 2020 - 2021.Toate statisiticile Nerdvana legate de rezultatele obținute la Olimpiada de Informatică la gimnaziu (OSEPI) se regăsesc aici: rezultatele obținute la etapa județeană 2020 - 2021 și rezultatele obținute la etapa națională 2020 - 2021.


Cursuri informatică

Disponibile pe categorii de vârstă, cuprinse între 10 – 18 ani.


Mai devreme sau mai târziu, cu toții ne lovim de informatică în viața de zi cu zi: la școală, când urmăm un profil real, acasă, când setăm un calculator sau chiar pe stradă, când comandăm online.

Poate că vrei să înveți să faci tu primul tău program sau poate vrei să faci mai mult decât faci la școală. Atunci, alătură-te celor care studiază și aprofundează, alături de profesorii noștri! Aceștia au experiență de peste 10 ani în domeniu și lucrează cu copiii într-o manieră cât mai accesibilă și distractivă.

Formăm grupe în modul „tutoring”: grupe de maxim 8 persoane, care au orice nivel de cunoștințe. Ele vor avansa individual către obiectivul lor de învățare. Profesorul va fi cel care sa va adapta pentru fiecare copil în parte. Astfel, nu este nevoie ca nici unul dintre studenți să aștepte pe altul care are un ritm diferit de al său. Deși grupele pot fi mixte, fiecare elev va putea să meargă în propriul său ritm de înțelegere.

icon-info1

Începem cu Blockly

Luăm contact cu primele concepte ale programării prin intermediul jocurilor.
icon-info2

Trecem la conceptualizare

Învățăm să ne ordonăm gândurile și să le exprimăm prin intermediul schemelor logice.
icon-info3

Facem practică

Lucrăm direct pe calculator, în CodeBlocks. Învățăm limbajul C sau C++, în funcție de necesitate.
icon-info4

Ne îndeplinim obiectiivul

Încercăm să aprofundăm materia de la clasă sau ne pregătim pentru concursuri.

Cursurile destinate performanței la concursuri urmează programa (neoficială) pe care am conceput-o noi, profesorii Nerdvana. Această programă a fost dezvoltată în urma experienței acumulate în peste 20 de ani de predare a profesorilor.

Programa este urmată atât în cadrul cursurilor individuale cât și a grupelor IQ Academy, sponsorizate de Fundația Frâncu.

Calendarul săptămânal al cursurilor de informatică

Dacă ai nelămuriri legate de procesul de cumpărare, citește ghidul de cumpărare al cursurilor Nerdvana.

În cazul în care nu găsiți un interval favorabil, contactați-ne.
Vom încerca să găsim o soluție asfel încât copilul să poată ajunge la noi.