Cursuri de pregătire examen

Pregătire pentru evaluarea națională
la limba română clasa a șaptea (7)


Pentru anul școlar 2024 - 2025 oferim "Pregătire pentru evaluarea națională la limba română", adresat elevilor de gimnaziu care doresc să se pregătească pentru evaluarea națională la limba română. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a șasea (6) (la final de an 2023-2024).

Scopul cursului este ca oricare elev să își maximizeze șansele pentru a lua o notă cât mai mare la evaluarea națională, la limba română

Cursul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Sorina Lăcătuș.

Se formează cu o grupă nouă de maxim 20 elevi. Toți cei care se înscriu la cerc vor avea o evaluare la prima lecție, din materia clasei a șasea. În urma evaluării, profesorul va vedea care este nivelul de start al grupei. În situații excepționale, vom invita elevii care au un punctaj mic la evaluare să participe la alte cursuri de de limba română din cadrul Nerdvana. 

Cursul efectiv va începe pe 12 septembrie 2024 și se va desfășura în ziua de joi a fiecărei săptămâni, într-o singură grupă, în intervalul 17:30 – 19:30. În funcție de evoluția situației curente, programul poate suferi modificări.

Este foarte util ca pregătirea pentru examenul de Evaluare Națională să înceapă în clasa a șaptea, deoarece toată materia acestei clase este inclusă în programa de examen. Asigurăm sistematizarea noțiunilor, explicarea și aplicarea lor în exerciții specifice evaluării naționale. Oferim feedback periodic prin simulări ale evaluării naționale, cu subiecte după modelul oficial, adaptate programei școlare de clasa a șaptea.

Costul fiecărei ședințe este de 160 de lei.

Înscrie-te acum! Termenul limită pentru înscriere este 31 august 2024!

Modul de desfășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2024 - 2025

icon-matematica3-75×75
1

Perioada de înscriere

Doritorii completează formularul de înscriere. Aceștia vor fi contactați la finalul perioadei, cu instrucțiuni referitoare la test. Termenul limită este 31 august 2024.
IQ Academy, pregătire de olimpiadă de informatică, curs
2

Curs pe durata anului școlar

Se va desfășura în ziua de joi a fiecărei săptămâni, în intervalul 17:30 - 19:30, într-o singură grupă. Cursul va începe pe 12 septembrie 2024.

Alte informații legate de cursuri

Instructorul cursului de pregătire pentru evaluarea națională la limba română, clasa a șaptea (7), anul școlar 2024 - 2025

Sorina Lăcătuș

Sorina Lăcătuș este o profesoară îndrăgostită de copii și de lumea lor fascinantă. Crede că fiecare copil poate descoperi frumusețea gramaticii și a literaturii și că a vorbi și a scrie corect în limba maternă este o condiție de bază pentru succesul academic.

Citiți mai multe despre Sorina Lăcătuș.


Perioada de înscriere
este în desfășurare!

Termenul limită este 31 august 2024.