Cursuri de perfomanță

Pregătire pentru olimpiada de matematică la clasa a opta


Pentru anul școlar 2024 - 2025 oferim "Cursul de matematică pentru performanță", adresat elevilor de clasa a opta ce doresc să se pregătească pentru olimpiada de matematică. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a șaptea (la final de an 2023-2024).

Cursul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Traian Preda.

Cercul este o continuare a cursurilor de anii școlari trecuți. Așadar, nu vom avea o perioadă de pre-curs și nici o testare.  În schimb, toți cei care se înscriu la cerc vor avea o evaluare la prima lecție, din materia clasei a șaptea. În urma evaluării, profesorul va vedea care este nivelul de start al grupei. În situații excepționale, vom invita elevii care au un punctaj mic la evaluare să participe la alte cursuri de matematică din cadrul Nerdvana. Grupa va avea maxim 25 elevi.

Cursul efectiv va începe pe 12 septembrie 2024 și se va desfășura în ziua de joi a fiecărei săptămâni, într-o singură grupă, în intervalul 17:30 – 19:30. În funcție de evoluția situației curente, programul poate suferi modificări.

Costul fiecărei ședințe este de 160 de lei.

Înscrie-te acum! Termenul limită pentru înscriere este 31 august 2024!

Modul de desfășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2024 - 2025


Alte informații legate de cursuri

Instructorii cercului de performanță
la clasa a opta, anul școlar 2024 - 2025

Traian Preda

Traian Preda este un profesor cu vastă experință în matematica de performanță. Traian vede în orice copil potențialul de a face lucruri mărețe și a pregătit multiple grupe de copii pentru olimpiada de informatică.

Citiți mai multe despre Traian Preda.


Perioada de înscriere
este în desfășurare!

Termenul limită este 31 august 2024.