Cursuri de pregătire examen

Pregătire la matematică pentru
admitere colegii la clasa a cincea (5)


Pentru anul școlar 2024 - 2025 oferim "Pregătire la matematică pentru admitere colegii la clasa a cincea (5)", adresat elevilor de gimnaziu care doresc să se pregătească pentru admiterea la colegii la trecerea la gimnaziu. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a treia (3) și clasa a a patra (4) (la final de an 2023-2024).

Scopul cursului este ca oricare elev să își maximizeze șansele pentru a lua o notă cât mai mare la examenele de admitere de matematică pentru colegii. Pregătirea se adresează celor care doresc să urmeze gimnaziul la unul dintre următoarele colegii:

  • Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu";
  • Colegiul Național "Spiru Haret";
  • Colegiul Național "Dimitrie Cantemir";
  • Colegiul Național "Lazăr";
  • Colegiul Național "George Coșbuc";
  • Colegiul Național "I. L. Caragiale";
  • ICHB

Cursul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Ioana Diaconu.

Se formează cu o grupă nouă de maxim 20 elevi. Toți cei care se înscriu la cerc vor avea o evaluare la prima lecție, din materia clasei a treia, respectiv a patra. În urma evaluării, profesorul va vedea care este nivelul de start al grupei. În situații excepționale, vom invita elevii care au un punctaj mic la evaluare să participe la alte cursuri de de matematică din cadrul Nerdvana. 

Cursul efectiv va începe pe 14 septembrie 2024 și se va desfășura în ziua de sâmbătă a fiecărei săptămâni, într-o singură grupă, în intervalul 10:00 – 12:00. În funcție de evoluția situației curente, programul poate suferi modificări.

Costul fiecărei ședințe este de 160 de lei.

Înscrie-te acum! Termenul limită pentru înscriere este 31 august 2024!

Modul de desfășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2024 - 2025

icon-matematica3-75×75
1

Perioada de înscriere

Doritorii completează formularul de înscriere. Aceștia vor fi contactați la finalul perioadei, cu instrucțiuni referitoare la test. Termenul limită este 31 august 2024.
IQ Academy, pregătire de olimpiadă de informatică, curs
2

Curs pe durata anului școlar

Se va desfășura în ziua de sâmbătă a fiecărei săptămâni, în intervalul 10:00 - 12:00, într-o singură grupă. Cursul va începe pe 14 septembrie 2024.

Alte informații legate de cursuri

Instructorul cursului de pregătire la matematică pentru admitere colegii la clasa a cincea (5), anul școlar 2024 - 2025

Ioana Diaconu

Ioana Diaconu este o învățătoare cu una dintre cele mai mari rate de succes în pregătirea elevilor de școală primară pentru admiterea la colegii. Consideră că orice copil poate obține performanțe școlare deosebite dacă există seriozitate, implicare și mai ales pregătire psihică.

Citiți mai multe despre Ioana Diaconu.


Perioada de înscriere
este în desfășurare!

Termenul limită este 31 august 2024.