Disponibile pentru liceeni, clasele a 11-a și a 12-a

Pregătire examen de Bacaluareat


Pregătirile pentru examenul de Bacalaureat sunt cursuri destinate liceenilor în ani terminali care au scopul să maximizeze șansele elevilor la o notă cât mai mare. Nu putem garanta nota maximă, dar promitem să îmbunătățim considerabil cunoștințele elevilor înscriși. De asemenea, în cadrul fiecărui curs se va face și pregătire pentru examenul de admitere la anumite facultăți: Universitatea Politehnică București, Universitatea București sau Delft University of Technology.

Ele se desfășoară în cadrul sediului Nerdvana. Sunt prevăzute cu un sistem hibrid de teleconferințe care filmează sala și ecranul profesorului și prin care pot adresa întrebări instructorului în timp real. Astfel, elevii care nu pot veni fizic (din motive medicale sau că nu sunt în București) pot participa și interacționa în cadrul cercului.

Lecțiile sunt împărțite astfel încât să acopere anul școlar în ritmul de o lecție sau două pe săptămână, circa 30-34 de lecții. Fiecare lecție durează două ore. 

Modul de predare este full feedback: la fiecare lecție predată, elevii primesc și rezolvă teme. Instructorii corectează și oferă feedback individual și personalizat astfel încât fiecare student să își înțeleagă erorile și să corecteze propriul cod. 

Pregătire pentru examenul
de Bacaluareat la informatică

Grupă nouă. Sunt necesare cunoștințe de programare în limbajele C și/sau C++.

Profesori: Mihai Tuțu.


Pregătire pentru examenul
de Bacaluareat la matematică

Grupă nouă. Sunt necesare cunoștințele acumulate în liceu.

Profesori: Oana Udrea.Pregătire pentru examenul
de Bacaluareat la fizică

Grupă nouă. Sunt necesare cunoștințe de fizică acumulate în liceu.

Profesori: Ioana Stoica.