Pregătire examene

Ne adresăm elevilor care se pregătesc pentru admiteri la colegii și evaluări naționale și bacalaureat.


Admitere colegii pentru clasa a cincea (5)

Pentru anul școlar 2024 - 2025 oferim "Cursul de pregătire la matematică pentru admitere colegii clasa a cincea", adresat elevilor din clasele a treia (3) și a patra (4), care doresc să susțină examenul de admitere la gimnaziu pentru colegiile din București (de ex. Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu", Colegiul Național "Spiru Haret", Colegiul Național "Dimitrie Cantemir", Colegiul Național "Lazăr", ICHB, etc.). Cursurile se desfășoară onsite în mod hibrid.

Grupa are un număr limitat de locuri și se formează în urma unei evaluări inițiale.

Profesoară este Ioana Diaconu. 


Examenul de evaluare națională

Pentru anul școlar 2024 - 2025 oferim "Cursul de pregătire la limba română pentru evaluarea națională", adresat elevilor de clasa a șaptea (7) și a opta (8) ce doresc să se pregătească pentru examenul de evaluare națională. Cursurile se desfășoară onsite în mod hibrid.

Grupa are un număr limitat de locuri și se formează în urma unei evaluări inițiale.

Profesoară este Sorina Lăcătuș.


Examenul de bacalaureat și admitere la facultate

Pentru anul școlar 2024 - 2025 oferim "Cursuri de pregătire pentru examenul de bacalaureat", adresat elevilor de clasa a doisprezecea (12) ce doresc să se pregătească pentru examenul de bacalaureat la fizică, informatică și/sau matematică. Cursurile se desfășoară onsite în mod hibrid.

Grupa are un număr limitat de locuri și se formează în baza înscrierilor.

Profesori sunt: Ioana Stoica, Mihai Tuțu și Oana Udrea.