Cursuri de pregătire examen

Pregătire examen
Bacalaureat la informatică


Pentru anul școlar 2023 - 2024 oferim "Pregătire examen Bacalaureat la informatică", adresat elevilor de liceu care doresc să susțină examenul de Bacalaureat la informatică. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a zecea (10) și clasa a unsprezecea (11) (la final de an 2022-2023).

Scopul cursului este ca oricare elev să își maximizeze șansele pentru a lua o notă cât mai mare la examenul de Bacalaureat. De asemenea, spre finalul cursului vom face pregătire pentru examenul de admitere la Universitatea Politehnică din București și Universitatea București.

Cursul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Mihai Tuțu.

Se formează cu o grupă nouă de maxim 20 elevi. Elevii vor fi acceptați la curs în ordinea înscrierilor (în baza regulii "primul venit, primul servit").

Cursul efectiv va începe pe 28 septembrie 2023 și se va desfășura în ziua de joi a fiecărei săptămâni, într-o singură grupă, în intervalul 15:00 – 17:00. În funcție de evoluția situației curente, programul poate suferi modificări.

Costul fiecărei ședințe este de 120 de lei.

Înscrie-te acum! Termenul limită pentru înscriere este 17 septembrie 2023!

Modul de desfășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2023 - 2024

icon-matematica3-75×75
1

Perioada de înscriere

Doritorii completează formularul de înscriere. Aceștia vor fi contactați la finalul perioadei, cu instrucțiuni referitoare la test. Termenul limită este 17 septembrie 2023.
IQ Academy, pregătire de olimpiadă de informatică, curs
2

Curs pe durata anului școlar

Se va desfășura în ziua de joi a fiecărei săptămâni, în intervalul 15:00 - 17:00, într-o singură grupă. Cursul va începe pe 28 septembrie 2022.

Alte informații legate de cursuri

Instructorul cursului de pregătire pentru
examenul de Bacalaureat la informatică,
anul școlar 2023 - 2024

Mihai Tuțu

Mihai Tuțu este profesor de informatică în cadrul Nerdvana, întorcându-se în sectorul educațional după ce a petrecut mai mulți ani în industrie ca programator. Din 2018 pregătește copii pentru olimpiada de informatică, având rezultate notabile anual.

Citiți mai multe despre Mihai Tuțu.


Perioada de înscriere
este în desfășurare!

Termenul limită este 17 septembrie 2023.