Cursuri de perfomanță

Pregătire pentru olimpiada de fizică la clasa a șasea


Pentru anul școlar 2022 - 2023 oferim "Cursul de fizică pentru performanță", adresat elevilor de clasa a șasea ce doresc să se pregătească pentru olimpiada de fizică. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a cincea sau clasa a patra (la final de an 2021-2022).

Cursul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Ioana Stoica.

Cercul se formează cu o grupă nouă. Așadar,  va exista o perioadă de pre-curs urmat de un test de admitere, din materia predată în pre-curs. În urma testului, maxim 20 elevi vor fi admiși.

Cursul efectiv va începe pe 18 septembrie 2022 și se va desfășura în ziua de duminică a fiecărei săptămâni, într-o singură grupă, în intervalul 09:00 – 11:00. În funcție de evoluția situației curente, programul poate suferi modificări.

Costul fiecărei ședințe este de 120 de lei.

Modul de defășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2022 - 2023


Alte informații legate de cursuri

Instructorul cercului de performanță
la clasa a șasea, anul școlar 2022 - 2023

Ioana Stoica

Ioana Stoica este unul dintre cei mai cunoscuți profesori de fizică din țară, reușind an de an să își ajute elevii în competițiile naționale și internaționale. Este dedicată sută la sută copiiilor care doresc să facă performanță și este alături de ei pas cu pas, pentru o cât mai bună înțelegere a fenomenelor fizice.

Citiți mai multe despre Ioana Stoica.


Perioada de înscriere
s-a finalizat!!

Termenul limită a fost 31 august 2022.