Profesor de informatică și robotică

Claudiu Ioneci

Consideră că un mediu educațional eficient are elevii în centrul preocupărilor, printr-o abordare care prioritizează aspirațiile, interesele și ritmul individual al fiecărui elev în procesul de învățare. Pune accentul pe o experiență educațională care să fie interactivă, să stimuleze gândirea critică și să încurajeze explorarea activă a cunoștințelor. Această abordare nu doar că ajută la îmbunătățirea performanțelor academice ale elevilor, dar și la dezvoltarea lor personală, creând autonomie în învățare și o buna pregătire pentru provocările și oportunitățile societății actuale.

Susține cursuri de informatică și robotică pentru începători.

Scurt istoric

  • Profesor de informatică la Colegiul Național de Informatică “Tudor Vianu” București.
  • Experiență în activitatea didactică de 5 ani, perioandă în care a predat informatică și tehnologia informației și a comunicațiilor, în învățământul gimnazial și cel liceal.
  • Absolvent de studii universitare de masterat în cadrul Universității din Pitești, Facultatea de Electronică, Comunicații și Calculatoare în domeniul de studii Inginerie Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, specializarea Inginerie Electronică și Sisteme Inteligente.
  • Absolvent al Programului de Formare Psihopedagogică, nivelul I și II, Universitatea din Pitești, Departamentul pentru pregătirea personalului didactic.
  • Absolvent al Universității din Pitești, Facultatea de Finanțe Contabilitate, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune.
  • Absolvent al Liceului de Chimie din Pitești, specializarea Tehnician Electronist.
  • În timpul libere îi place să facă mișcare în aer liber, susține sportul ca prim pas pentru a avea un corp sănătos și a obține starea de bine.