mai, 2023

This is a repeating event

sâm13mai10:0013:00Atelier: Unity Game Developement - Inițiere10:00 - 13:00 Profesor: Teodor Plop Cumpără

Mai multe informații

În perioada următoare vom realiza un atelier intensiv de 8 ședințe, pentru cei care doresc să facă primii pași în game development. Veți învăța să folosiți engine-ul Unity pentru a crea mici joculețe și a înțelege conceptele de bază din spatele programării oricărui joc. La finalul acestui atelier veți fi capabili să realizați propriul vostru joc pe care să îl împărtășiți prietenilor voștri. În trecut, cursanții noștri au realizat jocuri asemănătoare cu FlappyBird sau Candy Crush, realizând toate mecanismele de funcționare, grafica și muzica jocului și modurile de câștigare ale acestuia.

Atelierul se adresează celor care au cunoștințe intermediare de programare în limbajele C și C++. Printre primele lecții veți acumula cunoștințe despre programarea orientată pe obiecte.

Atelierul va avea loc în perioada 13 mai – 4 iunie 2023,  8 ședințe intensive a câte 3 ore în weekend. Mai precis, ședințele vor avea loc sâmbata, în intervalul 10:00 – 13:00 și duminca în intervalul 12:30 – 15:30. Atelierul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Cursul nu va avea componenta online și se va desfășura exclusiv în format fizic.

Instructorul cursului va fi Teodor Plop.

Mai mult

Profesor

Teodor Plopteo@nerdvana.ro

Cumpără acum

Cumpără

Comments are closed.

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura cea mai buna experiență pe website-ul nostru. Continuarea navigării înseamnă că sunteți de acord cu acestea.
Află mai multe
X