iunie, 2024

This is a repeating event

sâm01iun10:0013:30Atelier: Unity Game Developement - Inițiere10:00 - 13:30 Profesor: Teodor Plop Cumpără

Mai multe informații

În perioada următoare vom realiza un atelier intensiv de 6 ședințe, pentru cei care doresc să facă primii pași în game development. Veți învăța să folosiți engine-ul Unity pentru a crea mici joculețe și a înțelege conceptele de bază din spatele programării oricărui joc. La finalul acestui atelier veți fi capabili să realizați propriul vostru joc pe care să îl împărtășiți prietenilor voștri. În trecut, cursanții noștri au realizat jocuri asemănătoare cu FlappyBird sau Candy Crush, realizând toate mecanismele de funcționare, grafica și muzica jocului și modurile de câștigare ale acestuia.

Atelierul se adresează celor care au cunoștințe intermediare de programare în limbajele C și C++. Printre primele lecții veți acumula cunoștințe despre programarea orientată pe obiecte.

Atelierul va avea loc în perioada 4 – 19 iunie 2024,  6 ședințe intensive a câte 3 ore 30 minute în weekend. Mai precis, ședințele vor avea loc sâmbata și duminica, în intervalul 10:00 – 13:30. Ședințele nu se pot recupera, întrucât vom înainta în fiecare dintre acestea către o nouă etapă.

Numărul maxim de locuri disponibile este 10, iar atelierul va avea loc dacă se vor ocupa minim 6 locuri. În cazul în care nu se strâng suficienți doritori, vom rambursa integral sumele plătite de cei care s-au înscris. Termenul limită pentru achiziționarea atelierelor este 24 mai 2024.

Costul atelierului este de 1200 de lei. Prețul include cursurile predate în perioada de desfășurare, cursul scris pe platforma electronică Nerdvana (acces nelimitat) și acces la înregistrările video ale ședințelor. Ședințele nu se pot recupera, întrucât vom înainta în fiecare dintre acestea către o nouă etapă. Veți primi diferite task-uri de realizat de la o ședință la alta.

Acest produs se referă la cursul fizic, care are loc în incinta Nerdvana (Sfânta Vineri 29, clădirea Bectro Center, etaj 1, corp 1A, sector 3, București).

*** Cei care au participat la taberele Nerdvana în anii anteriori, cursul de Game Development, au parcurs deja materia predată la acest atelier. Nu este materie nouă. Parcurgerea acestui atelier are sens dacă doriți aprofundare.

Mai mult

Profesor

Teodor Plopteo@nerdvana.ro

Cumpără acum

Cumpără

Comments are closed.

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura cea mai buna experiență pe website-ul nostru. Continuarea navigării înseamnă că sunteți de acord cu acestea.
Află mai multe
X