Cercuri de perfomanță

Pregătire pentru olimpiada de fizică la clasa a șaptea


Pentru anul școlar 2023 - 2024 oferim "Cursul de fizică pentru performanță", adresat elevilor de clasa a șaptea ce doresc să se pregătească pentru olimpiada de fizică. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a șasea (la final de an 2022-2023).

Cursul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Ioana Stoica.

Cercul constituie dintr-o grupă aflată în derulare. Așadar,  va exista un test de admitere, din materia clasei a șasea. În urma testului, maxim 20 elevi vor fi admiși.

Testul se va susține vineri, pe 8 septembrie 2023. Ora va fi anunțată mai aproape de ziua testării. 

Cursul efectiv va începe pe 17 septembrie 2023 și se va desfășura în ziua de duminică a fiecărei săptămâni, într-o singură grupă, în intervalul 09:00 – 11:00. În funcție de evoluția situației curente, programul poate suferi modificări.

Costul fiecărei ședințe este de 150 de lei.

Înscrie-te acum! Termenul limită pentru înscriere este 1 septembrie 2023!

Modul de defășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2023 - 2024


Alte informații legate de cursuri

Instructorul cercului de performanță
la clasa a șasea, anul școlar 2023 - 2024

Ioana Stoica

Ioana Stoica este unul dintre cei mai cunoscuți profesori de fizică din țară, reușind an de an să își ajute elevii în competițiile naționale și internaționale. Este dedicată sută la sută copiiilor care doresc să facă performanță și este alături de ei pas cu pas, pentru o cât mai bună înțelegere a fenomenelor fizice.

Citiți mai multe despre Ioana Stoica.


Perioada de înscriere
este în desfășurare!

Termenul limită este 1 septembrie 2023.