Cercuri de perfomanță

Pregătire pentru olimpiada de matematică la clasa a șasea


Pentru anul școlar 2023 - 2024 oferim "Cursul de matematică pentru performanță", adresat elevilor de clasa a șasea ce doresc să se pregătească pentru olimpiada de matematică. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a cincea (la final de an 2022-2023).

Cursul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Traian Preda.

Cercul se formează cu o grupă nouă. Așadar,  va exista un test de admitere, din materia clasei a cincea. În urma testului, maxim 20 elevi vor fi admiși.

Testul se va susține joi, pe 31 august 2023. Ora va fi anunțată mai aproape de ziua testării. 

Cursul efectiv va începe pe 14 septembrie 2023 și se va desfășura în ziua de joi a fiecărei săptămâni, într-o singură grupă, în intervalul 18:00 – 20:00. În funcție de evoluția situației curente, programul poate suferi modificări.

Costul fiecărei ședințe este de 150 de lei.

Înscrie-te acum! Termenul limită pentru înscriere este 24 august 2023!

Modul de defășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2023 - 2024


Alte informații legate de cursuri

Instructorul cercului de performanță
la clasa a șasea, anul școlar 2023 - 2024

Traian Preda

Traian Preda este un profesor cu vastă experință în matematica de performanță. Traian vede în orice copil potențialul de a face lucruri mărețe și a pregătit multiple grupe de copii pentru olimpiada de informatică.

Citiți mai multe despre Traian Preda.


Perioada de înscriere
este în desfășurare!

Termenul limită este 24 august 2023.