Istoric concursuri

Ne mândrim cu toate concursurile organizate de noi și de rezultatele participanților.


2021


International Robotics Championship

În plina explozie a oportunităților online, Nerdvana împreună cu școli de robotică din Bahrain, Filipine și Rusia au dezvoltat un campionat internațional online de robotică, realizat în simulatorul Virtual Robotics Toolkit. Acesta a început în toamna lui 2020 și s-a terminat în ianuarie 2021..

Mai multe informații despre acest concurs regăsiți aici: International Robotics Championship.


2020


Nerdvana Online Challenges

În plină pandemie, activitățile au fost întrerupte. Pentru a oferi continuitate participanților noștri, am lansat o serie de provocări săptămânale pentru toți cei care au dorit să lucreze probleme de programare în C și C++. La sfârșitul celor 9 săptămâni, peste 2500 surse au fost trimise de către 31 de participanți.

Mai multe informații despre acest concurs regăsiți aici: Nerdvana Online Challenges.


Nerdvana Robotics Bootcamp (Online Edition)

Tot în perioada pandemiei, ne-am concentrat să luăm o grupă de elevi și să îi învățăm bazele roboticii de competiție folosind kitul Lego Mindstorms EV3 și simulatorul Virtual Robotics Toolkit. La sfârșitul celor 2 săptămâni intensive, 19 de elevi au au făcut primii pași sau au aprofundat noțiuni de robotică.

Mai multe informații despre acest concurs regăsiți aici: Nerdvana Robotics Bootcamp (Online Edition).


Nerdvana Summer Challenges (Online Edition)

Într-un moment de absență al concursurilor fizice de robotică, ne-am gândit să facem un concurs virtual, folosind Virtual Robotics Toolkit. Astfel, timp de 5 zile, peste 70 de concurenți din toată lumea au încercat să rezolve probele teoretice și practice propuse de noi.

Mai multe informații despre acest concurs regăsiți aici: Nerdvana Summer Challenges (Online Edition).