Ateliere Nerdvana

C++, managementul memoriei și structuri de date


Profităm de vacanța de toamnă pentru a realiza un atelier intensiv de 12 ore, pentru cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile de programare în limbajul C++: C++, managementul memoriei și structuri de date. Se adresează celor care au cunoștințe intermediare de programare în limbajele C și C++. Acesta va avea loc în perioada 24 - 26 octombrie 2021,  3 ședințe intensive în zilele de luni, marți și miercuri, în intervalul 10:00 - 14:00

Atelierul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Teodor Plop.

Numărul maxim de locuri disponibile este 15, iar atelierul va avea loc dacă se vor ocupa minim 6 locuri. În cazul în care nu se strâng suficienți doritori, vom rambursa integral sumele plătite de cei care s-au înscris. Termenul limită pentru achiziționarea atelierelor este 20 octombrie 2022.

Costul atelierului este de 700 de lei. Prețul include cursurile predate în perioada de desfășurare, cursul scris pe platforma electronică Nerdvana (acces nelimitat) și un snack break în fiecare zi. Ședințele nu se pot recupera, întrucât vom înainta în fiecare dintre acestea către o nouă etapă.

Înscrie-te acum!

*** Cei care au parcurs atelierul de anul trecut de Programare orientată pe obiecte C++ au parcurs deja materia predată la acest atelier. Nu este materie nouă. Parcurgerea acestui atelier are sens dacă doriți aprofundare.

Scopul acestui curs este de a învăța caracteristici importante ale limbajului de programare C++, care să ne permită să:

  • Avem mai mult control asupra fiecărei linii de cod pe care o scriem.
  • Înțelegem cum funcționează algoritmii și structurile de date din librăriile standard de C++, pentru a le putea folosi eficient și cu ușurință.
  • Ne construim structuri de date proprii, care să ne facilitize implementarea problemelor complexe.

Printre subiectele abordate, se numără:

  • Locații de memorie;
  • Referințe;
  • Pointeri;
  • Declarare dinamică de memorie;
  • Structuri de date proprii;
  • Structuri de date din librăriile C++;

Modul de defășurare al atelierului

icon-matematica3-75×75
1

Perioada de înscriere

Doritorii achiziționează atelierul .
Termenul limită este 20 octombrie 2022.
IQ Academy, pregătire de olimpiadă de informatică, curs
2

Desfășurarea atelierului

Atelierul se va desfășura în perioada 24 - 26 octombrie 2022,
în fiecare zi, în intervalul 10:00 - 14:00.

Alte informații legate de acest atelier

Instructorul atelierului

Teodor Plop

Teodor Plop este profesor de informatică în cadrul Nerdvana, dar cu o vastă experiență de concurs. Fost olimpic național și internațional, Teo s-a îndreptat în industria software către programarea jocurilor și lucrează în domeniu de mai bine de 3 ani.

Citiți mai multe despre Teodor Plop.


Perioada de înscriere este în desfășurare!

Termenul limită este 20 octombrie 2022, iar locurile sunt limitate!