februarie, 2023

This is a repeating event

mar21feb10:0014:00Atelier: Asamblarea calculatoarelor și instalarea sistemelor de operare10:00 - 14:00 Profesor: Mihai Tuțu Locuri disponibile:Nu sunt informații disponibile! Cumpără acum

Mai multe informații

Calculatorul este unul dintre lucrurile esențiale din viețile noastre. Dar știm oare cum funcționează? Ce componente are și cum funcționează ele? Cu siguranță este util să înțelegem mai multe pentru a îl putea folosi mai eficient.

Cursul explică modul de funcționare al fiecărei componente și cum conlucrează acestea. Vom dezasambla un calculator și îl vom reasambla, cursul fiind unul practic! Veți lucra cu piese reale și funcționale! La final, învățăm să instalăm sisteme de operare.

Cursul se desfășoară pe parcursul a 3 zile intensive, în intervalul 20 – 22 decembrie 2021, în zilele de luni, marți și miercuri, ora 10:00 – 18:00. Plata se face în avans.

Ședințele nu se pot recupera, întrucât vom înainta în fiecare dintre acestea către o nouă etapă.

Acest produs se referă la cursul fizic, care are loc în incinta Nerdvana (Splaiul Unirii 8, sector 4, București).

Toate cursurile se desfășoară sub reguli stricte de siguranță medicală. Acestea se regăsesc la secțiunea „Măsuri de prevenție COVID-19„.

Mai mult

Profesor

Mihai TuțuProfesor de informatică și roboticămihai@nerdvana.ro

Cumpără acum

Cumpără acum

Comments are closed.

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura cea mai buna experiență pe website-ul nostru. Continuarea navigării înseamnă că sunteți de acord cu acestea.
Află mai multe
X