Robotică Nerdvana

Testare lot robotică Nerdvana
pentru sezonul WRO 2023


Aceasta este a doua testare pe care o susținem pentru a pregăti mai bine sezonul competițional World Robot Olympiad 2023. Scopul acesteia este să oferim șanse celor care nu au ajuns la testarea din decembrie și care dorescă să facă parte din lotul de robotică Nerdvana. Vom selecta studenții care își doresc cu adevărat să performeze în cadrul unei competiții naționale și internaționale de robotică.

Căutăm tineri care știu să programeze, au un nivel decent de algoritmică pentru robotică și au un caracter potrivit (serioși, competitivi, dornici să învețe, deschiși la nou și capabili să lucreze în echipe).

Oricine poate să se înscrie la această testare, atât studenții Nerdvana de la robotică cât și cei care nu au parcurs cursurile noastre, dar care vor să își încerce șansa. Testarea va avea loc sâmbătă, pe 4 martie 2023, în intervalul 15:30 - 17:30 și este GRATUITĂ

Testarea se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana Robotics Center (adresa exactă o regăsiți aici). Termenul limită pentru înscriere la testare este 28 februarie 2023.

În urma testării, cei calificați în lot vor primi mai multe informații legat de ceea ce va urma în sezonul 2023. De asemenea, vor primi un angajament pe care vor trebui să îl semneze atât ei cât și părinții, astfel încât să ne aliniem cu toții la obiectivele stabilite de comun acord. Angajamentul poate fi citit aici.

Pentru că fiecare student se află la un nivel diferit de pregătire, testarea va fi personalizată pentru fiecare în funcție de ceea ce completează în formularul de înscriere. Totuși, sunt niște condiții minime obligatorii pe care trebuie să le îndeplinîți:

  • trebuie să aveți cunoștințe de utilizare al kitului de robotică LEGO Mindstorms EV3 sau LEGO Robot Inventor sau LEGO Spike Prime.
  • trebuie să știți să programați la un nivel minimal într-unul din limbajele de programare corespunzătoare kitului LEGO (EV3-G, EV3 Scratch, Clev3r, EV3 Basic sau altele).
  • trebuie să fii disciplinat și să te comporți fair-play pe toată durata testării. 

Modul de defășurare al testării


Alte informații legate de această testare

Perioada de înscriere este deschisă!

Înscrie-te acum!
Termenul limită a fost 28 februarie 2023.