Robotică Nerdvana

Testare lot robotică Nerdvana
pentru sezonul WRO 2023


Pentru a pregăti mai bine sezonul competițional World Robot Olympiad 2023, Nerdvana organizează în premieră o testare pentru alcătuirea lotului de robotică. Scopul este să selectăm studenții care își doresc cu adevărat să performeze în cadrul unei competiții naționale și internaționale de robotică.

Căutăm tineri care știu să programeze, au un nivel decent de algoritmică pentru robotică și au un caracter potrivit (serioși, competitivi, dornici să învețe, deschiși la nou și capabili să lucreze în echipe).

Oricine poate să se înscrie la această testare, atât studenții Nerdvana de la robotică cât și cei care nu au parcurs cursurile noastre, dar care vor să își încerce șansa. Testarea va avea loc duminică, pe 18 decembrie 2022, în mai multe intervale și este GRATUITĂ

Testarea se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana Robotics Center (adresa exactă o regăsiți aici). Termenul limită pentru înscriere la testare este 11 decembrie 2022.

În urma testării, cei calificați în lot vor primi mai multe informații legat de ceea ce va urma în sezonul 2023. De asemenea, vor primi un angajament pe care vor trebui să îl semneze atât ei cât și părinții, astfel încât să ne aliniem cu toții la obiectivele stabilite de comun acord. Angajamentul poate fi citit aici.

Pentru că fiecare student se află la un nivel diferit de pregătire, testarea va fi personalizată pentru fiecare în funcție de ceea ce completează în formularul de înscriere. Totuși, sunt niște condiții minime obligatorii pe care trebuie să le îndeplinîți:

  • trebuie să aveți cunoștințe de utilizare al kitului de robotică LEGO Mindstorms EV3 sau LEGO Robot Inventor sau LEGO Spike Prime.
  • trebuie să știți să programați la un nivel minimal într-unul din limbajele de programare corespunzătoare kitului LEGO (EV3-G, EV3 Scratch, Clev3r, EV3 Basic sau altele).
  • trebuie să fii disciplinat și să te comporți fair-play pe toată durata testării. 

Modul de defășurare al testării


Alte informații legate de această testare

Perioada de înscriere s-a finalizat!

Nu se mai fac înscrieri!
Termenul limită a fost 11 decembrie 2022.