Cursuri de performanță (IQ Academy)

Pregătire pentru olimpiada de informatică la clasa a unsprezecea


Pentru anul școlar 2022 - 2023 oferim "Cursul de algoritmi și programare", adresat elevilor de clasa a unsprezecea ce doresc să se pregătească pentru olimpiada de informatică. Se pot înscrie elevi ce termină clasa a zecea sau a noua la final de an 2021-2022.

Cursul se va ține onsite (adică cu participare fizică), în cadrul sediului Nerdvana (adresa exactă o regăsiți aici). Pentru doritorii care nu pot participa fizic, cursurile sunt transmise prin sistem live de teleconferință. Astfel, asigurăm interacțiunea cu aceia care vor învăța la distanță.

Instructorul cursului va fi Teodor Plop.

Cercul este o continuare a cursurilor de anul școlar trecut. Așadar, nu va exista o perioadă de pre-curs, însă va exista un test de admitere, din materia deja parcursă în liceu. Această materie se regăsește în programa olimpiadei de informatică. În urma testului, maxim 15 elevi vor fi admiși.

Testul se va susține duminică, pe 11 septembrie 2022. Ora va fi anunțată mai aproape de ziua testării.

Cursul efectiv va începe pe 18 septembrie 2022 și se va desfășura în ziua de duminică a fiecărei săptămâni. Mai multe informații despre modul de desfășurare al cercului vor fi oferite după testare, în funcție de componența grupei.

Costul fiecărei ședințe este de 120 de lei.

Modul de defășurare al cursurilor
pe durata anului școlar 2022 - 2023

icon-matematica3-75×75
1

Perioada de înscriere

Doritorii completează formularul de înscriere. Aceștia vor fi contactați la finalul perioadei, cu instrucțiuni referitoare la test. Termenul limită este 31 august 2022.
IQ Academy, pregătire de olimpiadă de informatică, test admitere
2

Test de admitere

Testul de admitere va admite soluții în C și C++ și va cuprinde materia din programa olimpiadei la informatică gimnaziu. Testul se va susține duminică, pe 11 septembrie 2022.
IQ Academy, pregătire de olimpiadă de informatică, curs
3

Curs pe durata anului școlar

Se va desfășura în ziua de duminică a fiecărei săptămâni. Cursul va începe pe 18 septembrie 2022.
IQ Academy, pregătire de olimpiadă de informatică, proiect final
4

Proiect final

Cursul de programare și algoritmi se va incheia cu un proiect final, în care elevii vor scrie un program complex pe parcursul a câteva săptamâni.

Alte informații legate de cursuri

Instructorul cercului IQ Academy
la clasa a unsprezecea, anul școlar 2022 - 2023

Teodor Plop

Teodor Plop este profesor de informatică în cadrul Nerdvana, dar cu o vastă experiență de concurs. Fost olimpic național și internațional, Teo s-a îndreptat în industria software către programarea jocurilor și lucrează în domeniu de mai bine de 3 ani.

Citiți mai multe despre Teodor Plop.


Perioada de înscriere s-a finalizat!

Termenul limită a fost 31 august 2022.